TÜRKİYE

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, Marmaray, İzban, Başkentray ve İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metrosu yarın ücretsiz.
Sitede oku
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı ücretsiz hizmet verecek.
Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada, "29 Ekim'de Bakanlığa bağlı Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metrosunu vatandaşlarımız ücretsiz kullanacak." ifadesini kullandı.
Uraloğlu, Cumhuriyet'in 101. yıl dönümünde vatandaşların kent içi ulaşımını kolaylaştırmayı ve raylı sistem hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmayı hedeflediklerini aktararak, şunları kaydetti:
"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bu anlamlı günde vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda konfor ve kolaylıkla seyahat etmelerini amaçlıyoruz. Söz konusu hatlar, tüm halkımıza gün boyunca hızlı, kolay ve ekonomik bir ulaşım imkanı sağlayacak."
EKONOMİ
Borsa bugün (28 Ekim) açık mı, çalışıyor mu? Borsa yarın (29 Ekim) kapalı mı?
Yorum yaz