TÜRKİYE

Bakan Yerlikaya'dan şantaj açıklaması: Genç kızımız devletimizin koruması altında

Sosyal medya üzerinden kendisine şantaj yapıldığını söyleyen üniversitesi öğrencisinin koruma altına altına alındığını duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, araştırmanın sürdüğünü belirtti.
Sitede oku
Üniversite öğrencisi F.A. isimli genç kız tanıştığı kişiler tarafından cinsel istismara uğradığını ve kimlik bilgilerinin çalınarak kendisine şantaj yapıldığını belirten bir videoyu sosyal medyasında paylaşmıştı. Video sosyal medyada yankı uyandırmıştı.
Bu konuyla ilgili olarak harekete geçtiklerini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, genç kıza ulaşıldığını ve koruma altına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya genç kızın Karabük Safranbolu'da olduğunun tespit edildiğini belirterek sosyal medyasında yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:
"Karabük Valiliği koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile çalışılmış, kızımıza yönelik güvenlik ve koruma tedbirlerinin alınması sağlanmıştır. Kızımız devletimizin koruması altındadır. Soruşturma, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığımızca kızımızın adliyede 'Adli Görüşme Odasında' psikolog eşliğinde ifadesinin alınmasına başlanılmıştır. Konuyla ilgili iddiaların detaylı araştırılması devam etmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir."
TÜRKİYE
Bakan Yerlikaya yenidoğan çetesiyle ilgili konuştu: 'Bir baba olarak çok üzgünüm'
Yorum yaz