TÜRKİYE

Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenleyen 2 kişinin kim oldukları ortaya çıktı: Yakalandılar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol yorumcusu ve eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya dair yeni bilgileri paylaştı. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edildi. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. ise yakalandı.
Sitede oku
Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, saldırıyı gerçekleştiren motosikletin, olay sırasında başka bir araçla birlikte hareket ettiği tespit edildi. Olayla bağlantılı olarak şüpheli şahıslar E.Ü., M.A., O.D. ve O.M.’nin kimlikleri belirlendi. Yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen E.Ü. ve M.A. yakalanırken, motosikleti kullanan O.M. ile silahla ateş eden O.D.'nin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

'Tahkikat titizlikle sürdürülüyor'

Yerlikaya, soruşturmanın İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Saldırının faillerinin yakalanması için sürdürülen operasyonların devam ettiği ve olayla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı açıklandı.

Ne olmuştu?

Eski milli futbolcu Serhat Akın, program çıkışı silahlı bir saldırının hedefi oldu. Olayda ayağından yaralanan Akın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadeleriyle durumu takipçilerine aktardı.
İsrail- Filistin çatışması
Hizbullah doğruladı: Örgüt lideri Hasan Nasrallah İsrail saldırısında öldürüldü
Yorum yaz