YAŞAM

Miss Turkey birincisi olmasının ardından eleştirilerin hedefi olan İdil Bilgen: Bunlar bilgisi olmayıp fikri olanlar

Miss Turkey 2024 finali, 11 Eylül akşamı gerçekleşti ve tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen, tacın yeni sahibi oldu. 1.80 boyundaki Bilgen, Miss World'de Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanırken, kraliçe seçilmesi sosyal medyada bazı eleştirilere neden olmuştu. Bigen'den bu eleştirilere, "Bunlar bilgisi olmayıp fikri olan insanlar" diyerek yanıt verdi.
Sitede oku
Miss Turkey 2024 tacını kazanan İdil Bilgen, tüm eleştirilere rağmen Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.
Bilgen’in birinci seçilmesi sonrası sosyal medyada, "Türkiye'nin güzellik kraliçesi olacak kadar güzel değil" şeklinde yorumlar yapıldı. Eleştirilerin ardından sosyal medya hesabını yorumlara kapatan Bilgen, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

'Yorumları hiç önemsemiyorum'

'Çağla ile Yeni Bir Gün' programına konuk olan İdil Bilgen, yapılan eleştirilerle ilgili olarak, “Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi büyük acılar yaşanırken, bana yapılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir üreten kişiler bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" dedi.
YAŞAM
Şahan Gökbakar'ın villası mühürlendi: Yıkım çalışması başlayacak
Yorum yaz