TÜRKİYE

İstanbul'da 'Kuyu-22' operasyonunda 23 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medyada yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen çalışmalarla, İstanbul genelinde 23 şüpheli 'Kuyu-22' operasyonu ile yakalandı.
Sitede oku
İstanbul'un genelinde yapılan 'Kuyu-22' operasyonu ile yerel organize suç örgütü şüphelisi 23 kişinin yakalandığı duyuruldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı sosyal medya paylaşımında, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, şüphelilerin tamamının yakalandığı duyuruldu.
Şüpheliler dışında, 2 savunma tipi el bombası, 7 ruhsatsız tabanca, bir otomatik silah, bir GPS takip cihazı, uyuşturucu madde ve eylemlerde kullanıldığı tespit edilen bir çalıntı otomobil ele geçirildiği bildirildi.
Şüphelilerin İstanbul'un farklı ilçelerinde farklı tarihlerde iş yeri, ikamet ve araç kurşunlaması, iş yerine el bombası ve ses bombası atılması gibi suçlardan dolayı arandığı bildirildi.
Bakan Yerlikaya, operasyonların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşırken, 'organize suç örgütleri sokaklarda barınamayacaklar' mesajını iletti.
POLİTİKA
Destici 'ilgili çalışmalar var' diyerek duyurdu: 'Talebe göre oradan işçiler ya da çobanlar getirilecek'
Yorum yaz