TÜRKİYE

Valilikten kayıp Narin'e ait olduğu iddia edilen kan lekelerine ilişkin açıklama

Diyarbakır Valiliği kayıp durumunda olan 8 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Narin'in evine yakın bölgede bulunan ve kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin başka bir çocuğa ait olduğunu belirtti.
Sitede oku
Diyarbakır Valiliği kayıp durumdaki Narin Güran'a ilişkin açıklama yaptı.
Bazı medya organlarında kayıp kızın evinin yakınlarındaki bir bölgede kan lekeleri bulunduğu ve o kanın Narin'e ait olduğu iddia edilmişti.
Açıklama yayınlayan Diyarbakır Valiliği, şu ifadeleri kullandı:
T.C DİYARBAKIR VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü BASINA ve KAMUOYUNA Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında; Kayıp olarak aranan Narin GÜRAN’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür. Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
TÜRKİYE
Diyarbakır 8 yaşındaki Narin'i arıyor: 'Ne terliğini ne tokasını ne elbisesini, hiçbir şeyini bulamıyoruz'
Yorum yaz