TÜRKİYE

İzmir yangınından kurtarılan hayvanlar için sahiplenme etkinliği düzenlendi

İzmir Karşıyaka'da meydana gelen orman yangınları sonrası kurtarılan hayvanlar için hayvan sahiplenme etkinliği düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik bir çok hayvanseverin ilgisini çekti.
Sitede oku
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Patili Perşembe' etkinliğiyle, Karşıyaka'da Yamanlar Dağı'nda çıkan yangın sırasında bölgedeki barınaklardan çıkarılan ve ormandan kurtarılan hayvanları sahiplendirme etkinliği yapıldı. Tedavileri yapılan kedi ve köpekleri sahiplenmek için geçici hayvan tedavi merkezinde toplanıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri ve Halk Sağlığı Daire Başkanlığı öncülüğünde başlatılan etkinlik hayvanseverlerin ilgisini çekti. Alana getirilen hayvanların aşı ve bakımlarının tamamlandığı bildirildi.
İzmir hayvan sahiplendirme etkinliği
AFAD'tan gelen ihbarlarla yaklaşık 750 hayvanın kurtarıldığı, hayvanlardan bir bölümünün tedavilerinin sürdüğü, bir bölümünün doğal ortama bırakıldığı belirtilirken, kedi ve köpeklerin ise sahiplendirilmek için etkinliğe getirildikleri bildirildi.
TÜRKİYE
Bakan Yumaklı duyurdu: Yamanlar ve Urla ile Bolu Göynük'teki orman yangınları kontrol altına alındı
Yorum yaz