TÜRKİYE

Bakan Şimşek: Sözcü Gazetesi’ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'e tahsis edilen makam aracı ile bazı bakanlık bürokratlarının 'çift maaş' aldıklarına dair habere bakanlıktan gelen yanıt sonrası Bakan Şimşek de söz konusu haberle ilgili "Sözcü Gazetesi’ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim" yorumunda bulundu.
Sitede oku
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sözcü gazetesinde bugünkü sayısında yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e tahsis edilen makam aracı ile bazı bakanlık bürokratlarının 'çift maaş' aldıklarına dair yayınlanan habere istinaden bir basın açıklaması yayımladı.
Basın açıklamasını sosyal medya adresinden paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Sözcü Gazetesi’ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim" dedi.
"Bilinçli şekilde oluşturulmak istenen bu suni gündeme karşı biz makrofinansal istikrarı tesis etmek, sürdürülebilir yüksek büyümeye ulaşmak ve daha adil gelir dağılımını sağlamak için uygulamaya koyduğumuz programımıza kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullanan Bakan, "Milletimiz müsterih olsun" dedi ve şunları ifade etti:
"Bütçede disiplini tesis ediyoruz. - ⁠Cari açığı sürdürülebilir bir seviyeye çektik. - ⁠Döviz rezervlerini endişe kaynağı olmaktan çıkardık. - ⁠Kur korumalı mevduatı başarılı şekilde azaltıyoruz. - ⁠Enflasyon yakında çok hızlı bir düşüş sürecine girecek. Ülkemizin potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyele ulaşmak için ekip ruhu ile aralıksız çalışıyoruz ve başaracağız."
TÜRKİYE
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'makam aracı' ve 'çifte maaş' iddialarına yanıt
Yorum yaz