TÜRKİYE

SAHA EXPO'da unutulmadılar: TUSAŞ saldırısında hayatını kaybedenlerin fotoğrafları ekranlara yansıtıldı

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden beş kişinin fotoğrafları İstanbul'da düzenlenen SAHA EXPO'da dev ekranlara yansıtıldı, alan Türk bayrakları ile donatıldı.
Sitede oku
Ankara'da TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının yankıları hala sürüyor. Terör saldırısında beş kişi hayatını kaybederken bugün SAHA EXPO’da TUSAŞ standına dev platform kurularak şehitlerin fotoğrafları yansıtıldı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) dün Ankara Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmişti. Saldırıda kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Çoşkun, Makine Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Aslan şehit olmuştu.
tusaş saldırı
Bugün de Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı SAHA EXPO’da hayatını kaybedenler anıldı. TUSAŞ standına dev bir platform kurularak şehitlerin fotoğrafları ekrana yansıtıldı. Ayrıca fuar alanında bulunan led ekranlara da Türk bayrakları konuldu.
TÜRKİYE
Sağlık Bakanlığı duyurdu: TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralananlardan 8'i taburcu edildi
Yorum yaz