TÜRKİYE

Üç büyükler terör saldırısını kınadı

Süper Lig'de oynayan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) yönelik saldırıyı sosyal medya hesaplarından kınadı. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifa dilendi.
Sitede oku
Süper Lig'in devleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş sosyal medya hesabından TUSAŞ saldırısını kınama açıklaması yayımladı.

Beşiktaş'tan taziye mesajı

Sosyal medya hesabından Beşiktaş Jimnastik Kulübü ''Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz'' dedi.

Fenerbahçe'den kınama

Saldırısı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü ''Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz'' açıklaması yayımladı.

Galatasaray'dan ilk açıklama

Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ''Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz'' dedi.
TÜRKİYE
2013'ten 2024'e: Türkiye'yi sarsan büyük terör saldırıları
Yorum yaz