SPOR

TFF Başkanı'ndan futbolculara Dünya Kupası primi: 'Bodrum'da 4 bin villa'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bodrum'da 4 bin tane villa yapacağız. Dünya Kupası'na katıldığımız takdirde bu evlerden futbolcularımıza vereceğiz" dedi.
Sitede oku
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Dünya Kupası'na katılmak için futbolculara motivasyon sağlamak istediklerini söyledi.
Ekol TV'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Hacıosmanoğlu, Bodrum'da 4 bin villa yapılacağını söyledi ve şunları ekledi:
"22 senedir Dünya Kupası'na katılamıyoruz. Elinde böyle bir imkan varsa bizler de yönetim olarak gereğini yapacağız. Bodrum'da 4 bin tane villa yapacağız. Dünya Kupası'na katıldığımız takdirde bu evlerden futbolcularımıza vereceğiz. Bu evlerin TFF'ye satıldıktan sonra verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ben kendi cebimden vereceğim futbolcularımıza bu evleri."
YAŞAM
Kulüp başkanından takıma arsa primi: '250'şer metrekare hediye edeceğim'

Eski yönetime mali usulsüzlük için suç duyurusu

İbrahim Hacıosmanoğlu, eski TFF yönetiminde mali usulsüzlükler yaşandığını ve bu konuda suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
Gelecek sezon yabancı futbolcu sınırının olmayacağını da belirten Hacıosmanoğlu, Futbol Disiplin Talimatı'nı da değiştireceklerini ve hakem ya da gözlemci raporlarında yer alamasa bile görüntülere bakarak ceza verileceğini ifade etti.
Yorum yaz