SPOR

Real Madrid Galatasaray'ın 'kalbini istiyor': 'Ancelotti oldukça ısrarılı'

Galatasaray’da ara transfer dönemi yaklaşırken çarpıcı bir iddia gündeme geldi. İspanyol devi Real Madrid’in, sarı-kırmızılı ekibin savunmadaki kilit isimlerinden Davinson Sanchez için harekete geçtiği iddia edildi. Avrupa devlerinin Galatasaray’ın yıldızlarına olan ilgisi sürerken, ara transfer döneminde kulübü zor bir süreç bekliyor.
Sitede oku
Son olarak Süper Lig’den Arda Güler’i kadrosuna katan Real Madrid’in, ara transfer döneminde Galatasaray’dan bir başka yıldızı daha renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. İspanyol basınına göre, Real Madrid’in 28 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez için devre arasında yüklü bir teklif yapacağı iddia ediliyor.

Sanchez'e yüksek bonservis teklifi

2023 yaz transfer döneminde Tottenham’dan 9.5 milyon Euro bedelle Galatasaray’a transfer olan Davinson Sanchez, kısa sürede Okan Buruk’un vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Arjantin basını Ole’nin haberine göre, Real Madrid’in Sanchez için yüksek bir bonservis bedeli önereceği ve oyuncunun da teklifi değerlendirmek istediği bildirildi.

Galatasaray’ı zorlu ara transfer dönemi bekliyor

Süper Lig devlerinin yıldızlarına olan ilgi devam ederken, Galatasaray’ın ara transfer döneminde Real Madrid’in teklifine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Hem kulüp hem de oyuncu açısından zor bir karar süreci yaşanabilir.
SPOR
İzlanda Türkiye maçında muhtemel 11'ler belli oldu: Maç ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Yorum yaz