SPOR

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Hakim Ziyech için önemli karar

Galatasaray'da milli aranın en büyük kazancı, sakatlıktan çıkan Hakim Ziyech oldu. Teknik Direktör Okan Buruk, Faslı yıldızla ilgili kararını verdi. Milli takım kampına katılmayan ve Florya’da çalışmalarına devam eden Ziyech, her geçen gün formunu artırarak teknik ekibin memnuniyetini kazandı.
Sitede oku
Okan Buruk, antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Hakim Ziyech'i, maçların başlamasıyla birlikte değerlendirme kararı aldı. Buruk’un, Mertens’in formsuzluğu nedeniyle Ziyech'i 10 numara pozisyonunda veya kanat rotasyonunda kullanacağı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun, Galatasaray’ın hücum hattında önemli bir rol oynayacağı vurgulandı.

'Ziyech etkili olacak'

Okan Buruk, Ziyech’in durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ziyech iyi bir karakter ve yetenekli bir oyuncu. Takım arkadaşlarıyla uyumu mükemmel. Kampta da iyi başlamıştı ancak milli takımda sakatlık yaşadı. Şu an gayet iyi durumda ve istekli. Forma yarışında etkili olacak. Forvet arkasında da oynayabilir" dedi.

Milli aradan dönen oyuncular takıma katılıyor

Galatasaray'da milli maç arası nedeniyle takıma 4 gün izin veren Okan Buruk, Güney Amerikalı oyuncular Icardi, Torreira, Muslera ve Sanchez’e ekstra 2 gün izin tanımıştı. Bu oyuncuların bugün takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Antalya maçı hazırlıkları sürüyor

Galatasaray, milli ara sonrası oynayacağı Antalya maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Futbolcular, 8’e 2 pas çalışmasının ardından 4’e 2 hücum organizasyonları ve orta-şut antrenmanlarıyla günü tamamladı.
Ziyech'in geri dönüşü, Galatasaray’ın hücum gücüne önemli katkı sağlarken, takımın geri kalan hazırlıkları da hızla devam ediyor.
YAŞAM
Meteorolojiden 5 şehre sarı kod: Sağanak yağış geliyor
Yorum yaz