YAŞAM

Anne ve babasını öldüren kadının 4 sene cesetlerle birlikte yaşadığı ortaya çıktı: Yıllarca bankadan paralarını çekmiş

İngiltere'nin Essex şehrinde 36 yaşındaki Virginia McCullough, anne ve babasını öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, McCullough'un, ebeveynlerinin kredi kartı dolandırıcılığını ifşa etmelerinden korktuğu için cinayetleri işlediğini belirtti.
Sitede oku
Polis soruşturmasında McCullough, babası John McCullough'u zehirleyerek öldürdüğünü, annesi Lois McCullough'u ise paslı bir çekiçle darp ettikten sonra sekiz kez bıçakladığını itiraf etti. Cinayetlerin ardından, emekli maaşlarını çekmeye devam eden McCullough, ebeveynlerinin ölümünü yıllarca gizledi.

Kredi kartı dolandırıcılığı i̇fşasını önlemek i̇çin cinayet

McCullough, yaptığı kredi kartı dolandırıcılığının ortaya çıkmasından korktuğunu ve bu nedenle cinayetleri işlediğini söyledi. Ebeveynleri öldürüp banka hesaplarındaki parayı kullanan McCullough, en az 36 yıl hapis cezası alacak.

Müebbet hapis cezası

Chelmsford bölge mahkemesinde görülen davada, McCullough'un soğukkanlı cinayetleri planlı olarak işlediği belirtildi. Mahkeme, kadının ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasına karar verirken, en az 36 yıl boyunca cezaevinde kalacağını bildirdi.
Bu trajik olay, İngiltere’de büyük yankı uyandırırken, McCullough’un aldığı ceza kamuoyunda adaletin yerini bulduğu şeklinde değerlendirildi.
EKONOMİ
Milyonlarca kişiye yeni vergi: Kredi kartlarından, gayrimenkul ve araç alımında savunma sanayii için para çekilecek
Yorum yaz