TÜRKİYE

Altın kaplama bilezikleri çalan 2 şüpheli tutuklandı

Isparta'da altın kaplama yazısına rağmen mağazaya soygun gerçekleştiren 2 şüpheli tutuklandı. Hırsızlık olayı ile ilgili iş yeri sahibi "Vitrinde ürünlerin altın kaplama olduğunu belirten yazı var ama muhtemelen altın zannettiler" açıklamasını yapmıştı.
Sitede oku
Isparta'da 6 Ekim'de Fatih Arıkaya'ya ait iş yerinin vitrininde bulunan altın kaplama bilezikleri çalan maskeli 2 hırsız mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri'nin çalışması sonucu, iş yerinden hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen A.Y., M.C.T. ve U.U isimli 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı.
U.U isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli A.Y.ve M.C.T. tutuklandı.
Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde maskeli hırsızlardan birinin iş yerinin vitrinine çekiçle defalarca vurarak kırdığı, ikinci soyguncunun ise bilezikleri aldığı ve hızla uzaklaştıkları anlar yer aldı.
TÜRKİYE
Isparta'da altın kaplama bileziklerin satıldığı mağazaya soygun
Yorum yaz