TÜRKİYE

Eski milli futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı

Serhat Akın, silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından fotoğraflı paylaşım yapan Akın "Ayağıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadesini kullandı.
Sitede oku
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Televizyon programları için futbol yorumculuğu yapan Akın, program çıkışı ayaklarından vurulduğunu sosyal medyadan paylaştı.
Serhat Akın, paylaşımında "Ayağıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerine yer verdi.
Ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe formsını da giyen eski milli futbolcu Serhat Akın’ın uğradığı silahlı saldırı sonrası açıklama yaptı.
Kulübün resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şunlar ifade edildi:

“Eski futbolcumuz SerhatAkın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz”

Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı

Tuncay Şanlı, Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti

Eski milli futbolcu ve Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, uğradığı silahlı saldırı sonrası ayağından yaralanan eski milli futbolcu Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti.
Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlı, şunları söyledi:
"Tabii ki morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Ben sadece durumdan dolayı yanında olmak istedim. Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntüler de yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim. Biraz keyfi yerinde değil, morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur."
SPOR
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı
Yorum yaz