TÜRKİYE

Polis ekiplerine silah çekip 'seni yazdım' diyerek tehdit etti

Kastamonu'nun Cide ilçesinde yapılan bir ihbar üzerine liman bölgesine giden polis ekipleri ile bölgede bulunan 2 kişi arasında arbede yaşandı. Polis ekiplerine silah çekip tehdit eden 2 saldırgan, 3 polis memurunu hafif şekilde yaraladı. Adli kontrol şartı ile serbest kalan 2 şahıs savcılığa yapılan itiraz sonrası tekrar gözaltına alındı.
Sitede oku
Kastamonu'da Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile 2 şahıs arasında arbede yaşandı.
Kastamonu Cide ilçesinde meydana gelen olayda liman bölgesinde göreve giden polis ekipleri ile 2 şahıs arasında bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Çıkan arbede sırasında şahıslardan birisi polis ekiplerine silah çekerken, bir diğeri ise ’seni yazdım’ diyerek tehdit etti. Olay sonrası takviye ekiplerin gelmesi ile gözaltına alınan iki kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gözaltına kararına itiraz

Şahısların serbest bırakılmasının ardından Cumhuriyet savcılığı tarafından karara itiraz edildi. İtiraz sonrası gözaltı kararı alınan 2 şahıs polis ekiplerince yeniden gözaltına alındı. İşlemlerin ardından şahısların adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Olayda polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. vücutlarının çeşitli bölgelerinden aldıkları darbelerle hafif şekilde yaralandı.
TÜRKİYE
Polis memurunu öldüren Yunus Emre Geçti: 'Onların polis olduğunu görmedim'
Yorum yaz