TÜRKİYE

Gaziosmanpaşa'da 15 yaşındaki çocuğun kasklı 2 kişi tarafından öldürülmesiyle ilgili açıklama

Gaziosmanpaşa'daki bir parkta 15 yaşındaki çocuğun kasklı 2 kişi tarafından öldürülmesine ilişkin 5 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Sitede oku
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 21 Eylül günü saat 21.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda 15 yaşındaki A.D'nin ağır yaralandığı ve tedavi gördüğü hastanede aynı gün hayatını kaybettiği ifade edildi.
Açıklamada A.D'nin parkta 18 yaşındaki M.F.T. ve 15 yaşındaki A.O. ile oturduğu sırada parka yaya olarak kafalarında kask olan iki kişinin geldiği belirtildi.
Emniyet'ten A.D'ye silahla ateş ederek olay yerinden uzaklaştıkları anlaşılan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldığı aktarıldı.
Açıklamada, olayı gerçekleştiren 18 yaşındaki K.C.Ö. ve F.C.U. ile şüpheliler ve olayla ilgisi olan 20 yaşındaki Ö.C.U. 23 yaşındaki R.K. ve 18 yaşındaki M.T'nin gözaltına alındığı, 2 ruhsatsız tabanca ile 1 motosikletin ele geçirildiği bilgisi verildi.
Olayın sebebine ilişkin şüphelilerin maktul ile geçmişte kavga ettikleri, olayın intikam saikiyle meydana geldiğinin düşünüldüğü aktarıldı.
TÜRKİYE
Öğrencisini cipiyle ezerek ölümüne neden olan öğretmen: 'Aracımın sensörleri uyarı vermedi'
Yorum yaz