TÜRKİYE

Diyanet İşleri Başkanlığı, Narin Güran cinayetinin yaşandığı Tavşantepe Köyü'nün imamı hakkında soruşturma başlattı

Diyanet İşleri Başkanlığınca Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R. K. ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Sitede oku
Diyanet İşleri Başkanlığı, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürüldüğü Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R. K. ile ilgili soruşturma başlattı.
Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan soruşturmanın sebebi Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R. K. ile ilgili sosyal medyada ve basında yer alan iddialar olarak belirlendi.

İddialar neydi?

Narin Güran'ın öldürüldüğü Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi camisi imamının telefonunda, Habertürk'ün haberine göre, kendisinin de yer aldığı pornografik görüntüler olduğu öne sürülmüş ve soruşturma kapsamında ifade veren imamın bu görüntülere ilişkin "Evli bir çiftle tanıştık, birlikte olduk" şeklinde bir açıklama yaptığı iddia edilmişti.
Ancak gazeteci Emrullah Erdinç, Jandarma kaynaklarının "Hiçbir soruşturmada suç konusu değilse özel hayata ilişkin soru sorulmaz; imam ile ilgili böyle bir sorgu yapılmadı" şeklinde bilgi verdiğini aktarmıştı.
TÜRKİYE
Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı: 'Salim Güran ile ilişkim yok'
Yorum yaz