TÜRKİYE

'10 tane fabrikam var' diyen yolcu hakkında THY'den açıklama: 'Kara listeye alındı'

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, kabin ekibine '10 tane fabrikam var' diyerek hakaret eden yolcu hakkında hukuki süreç başlatıldığını ve yolcunun kara listeye alındığını açıkladı.
Sitede oku
THY'nin İstanbul-Londra uçuşunda münakaşa çıkaran ve polislere '10 tane fabrikam var' diye bağıran yolcu kara listeye alındı.

'Kara listeye alındı'

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, dün İstanbul-Londra seferi öncesi kabin ekibine hakaret eden yolcu hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.
Üstün sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"14.09.2024 tarihli TK1983 İstanbul-Londra seferinde kabin ekibi ve yolcularımıza karşı agresif tavırlar sergileyen ve sözlü hakarette bulunan yolcu uçaktan polis eşliğinde indirilmiştir. Uçağımıza maddi zarar veren B.G. isimli yolcu hakkında hukuki süreç başlatılmış olup, kural dışı yolcu listesine (kara liste) eklenmiştir."

THY uçağında ne olmuştu?

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçakta bir yolcu, kendisinin 10 bin TL'ye, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL'ye bilet aldığını söyleyerek bağırmaya başlamıştı.
Kabin memurlarına hakaret ve küfür eden, kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunamayacağını söylemişti.
TÜRKİYE
Havalimanında aldatıldığını öğrenen eski koca ortalığı birbirine kattı
Yorum yaz