TÜRKİYE

Sakarya'da patlamada yaralanan işçi: Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde saat 13.15'te makarna fabrikasında yaşanan patlama sonrasında fabrikada yangın meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı, 2 yaralının entübe edildiği ifade edildi. Yaralı işçilerden Zafer Emanet patlama anında üzerindeki kıyafetlerin parçalandığını açıkladı.
Sitede oku
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasındaki patlamada yaralı işçi konuştu.
Makarna fabrikasında saat 13.15'te patlama yaşandı. Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşanan patlamada fabrikada yangın meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı, 2 yaralının entübe edildiği ifade edildi. Patlama anında fabrikada bulunan yaralı işçi Zafer Emanet ''Patladıktan sonra bir şeyler yıkıldı. Altında kaldım, sonra çıktım. Benim bulunduğum bölümde toplam 20 kişiden fazla vardı. Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu. Ben çalışıyordum, işimi yapıyordum. 4 saniye beyaz bir ışık yandı. Kafamı döndürdüğümde her yer yıkılmıştı ve içerisi yanıyordu. Biz çıkamadık içeriden. Belli bir süre mahsur kaldık" dedi.

Yaralılar hastanede tedavi altına alındı

Hastanelere kaldırılan işçilerde 2. derece yanık tespit edildiği ifade edildi. Yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği açıklandı.
TÜRKİYE
Sakarya'daki makarna fabrikasında patlama: 20'den fazla yaralı var
Yorum yaz