YAŞAM

Belediyeden, otobüs durağına atılan tekme ve yumruğa Rocky müziği ile uyarı: 'Antrenmandan kesitler'

Çanakkale'nin Çan ilçesinde bir grup genç, otobüs durağına tekme ve yumruk atarak zarar verdi. Belediye o anları sosyal medya hesabından Rocky filmi müziği ile paylaşarak, belediye malına zarar verenlere 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası verildiğini hatırlattı.
Sitede oku
Çanakkale Belediyesi, gençleri Rocky filmi müziğini kullanarak uyardı.

'Boks kursu kayıtlarımız başladı'

Çan ilçesinde belediye, kapalı durağa tekme ve yumruk atarak zarar veren gençlerin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda ironi yapan belediye öncelikle "Boks kursları başladı, tam gaz devam ediyor. Serbest güreşlerimizin antrenmanından da kesitlerimiz var. Mavi Masa'ya uğra boks eldiveni hediye edelim. Gelelim güzel sanatlar boyamaya. Takdir ediyoruz bu şaheserlerden dolayı" ifadelerine yer verdi.
Paylaşımın devamında ise "Belediye malına zarar vermenin cezası, mala zarar verme suçunun nitelikli hallerinin düzenlendiği TCK md. 152 kapsamında değerlendirilir. Dolayısıyla belediye malına zarar veren sanık hakkında 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir" cümleleri yer aldı ve ceza hatırlatıldı.
YAŞAM
Yüzerken bulduğu telefonun şifresini deneme yanılmayla buldu ve açtı: '372 gün sonra şok oldum'
Yorum yaz