TÜRKİYE

Çanakkale'deki kayıp çocuktan güzel haber: Ağaçta uyurken bulundu

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde dün evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 12 yaşındaki Resul Guliyev, bu sabah ekiplerce ağaçta uyurken bulundu. Jandarma ekiplerince ailesine getirilen Resul Guliyev’i gören annesi gözyaşlarını tutamadı.
Sitede oku
Anne Yakut Askerova, oğlu Resul Guliyev’in dün okul dönüşü çantasının yırtıldığını, bu konuda oğluna kızdığını ve sonrasında Resul'ün korktuğu için evi terk ettiğini açıklamıştı. 17 saattir haber alınmayan Resul'ün arama çalışmalarına bu sabah devam edilirken güzel haber jandarma ekiplerinden geldi.
Görüntülerden yola çıkan ekipler, çocuğu evine 7 kilometre mesafedeki Bozcaalan mevkiinde bir tarlada ağacın tepesinde uyurken buldu. Jandarma ekiplerince ailesine getirilen Resul Guliyev’i gören annesi gözyaşlarını tutamadı. Duygulanan anne Yakut Askerova, “Ben sensiz perişanım, sabaha kadar uyumadım seni bekledim” diyerek oğluna sarıldı. Resul, sağlık ekiplerince kontrol amaçlı hastaneye sevk edildi.
Öte yandan, çalışmalara destek olan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, saatler sonra bulunan Resul Guliyev’e oyuncak araba hediye etti.
TÜRKİYE
Hande Fırat: Narin evde bir şey mi gördü?
Yorum yaz