POLİTİKA

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e mesaj: 'Yollayın IBAN’ı da 50 bin TL yollayayım'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kendisine tazminat davası açan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 50 bin liralık dava için IBAN numarası isteyen Özdağ, Meral Akşener'i İYİ Partiye umut bağlayan insanlara ihanet etmekle suçladı.
Sitede oku
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine dava açan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

'Siz bana IBAN numaranızı yollayın'

Ümit Özdağ, kendisine 50 bin liralık dava açan Meral Akşener'i X hesabı üzerinden ihanetle suçlayarak "Siz bana IBAN numaranızı yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım" dedi.
AK Partili isimleri İYİ Parti'de milletvekili yapmakla suçlayan Zafer Partisi lideri Özdağ ''İYİ Parti için yıllarca emek sarfetmiş insanları harcayarak yılların AKP’lilerini milletvekili yaptınız. AKP’ye geçen Seyithan Iğsız ne karşılığı milletvekili oldu? Seçimden 1 ay önce İYİ Parti Gaziantep il binasına geldiği zaman AKP üyesi olan borsacı Mehmet Mustafa Gürban ne karşılığı milletvekili oldu? Seçimden 1 sene önce fabrikasında Erdoğan posteri asılı olan İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir milletvekili olmak için ne yaptı? Ve İYİ Parti’nin kuruluşu esnasında partinin finans işlerine bakan, en yakınınız, İzmir Büyükşehir belediyesinde görev verdirdiğiniz, CHP’den milletvekili seçtirdiğiniz ve şimdi AKP’ye geçen Ahmet Ersagun Yücel neden milletvekili oldu?'' ifadesinde bulundu.

'Yollayın IBAN'ı 50 bin TL yollayayım'

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in abisi Nihat Gürer'i belirterek ''Nihat ağabey iyi ki bunları görmeden Vefaat etmiş. Yoksa adam kahrından ölürdü. Neyse, yollayın İBAN’ı da 50 bin TL yollayayım. Demek ki, yetmedi…ancak ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz'' dedi.
TÜRKİYE
Düzce'de 3.5 büyüklüğünde deprem
Yorum yaz