DÜNYA

Bakan Yumaklı paylaştı: Mısır ile Tarım Alanında Bilimsel, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Mutabakat Zaptı imzalandı

Türkiye ile Mısır, Tarım Alanında Bilimsel, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Mutabakat Zaptı imzalandı. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, iki ülke arasında tarım ürünleri ticaretinin artırılmasının hedeflendiğini belirterek, mutabakatla ülkeler arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade etti.
Sitede oku
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye ile Mısır arasında 'Tarım Alanında Bilimsel, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Mutabakat Zaptı' imzalandığını belirterek "Tarım ürünleri ticaretinin artırılmasını hedeflediğimiz, sürdürülebilir üretime katkı sağlayacak mutabakatla ülkelerimiz arasındaki işbirliği artarak devam edecek" dedi.
Sosyal medya hesabından mutabakat zaptına ilişkin paylaşımda bulunan Yumaklı şunları ifade etti:
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Sayın Abdulfettah Es-Sisi’nin huzurlarında "Tarım Alanında Bilimsel, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Mutabakat Zaptı"nı imzaladık. Tarım ürünleri ticaretinin artırılmasını hedeflediğimiz, sürdürülebilir üretime katkı sağlayacak mutabakatla ülkelerimiz arasındaki iş birliği artarak devam edecek. Görüşmelerin ve imzalanan anlaşmaların iki ülke için hayırlı olmasını diliyorum."
DÜNYA
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi Türkiye'den ayrıldı: Sisi'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan uğurladı
Yorum yaz