Ukrayna krizi

Bryansk Valisi: Ukrayna ordusunun saldırısında ilçe belediye başkanı yaralandı

Bryansk Bölgesi Valisi Aleksandr Bogomaz, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bölgeye yönelik saldırısında Starodub ilçesi belediye başkanının yaralandığını bildirdi.
Sitede oku
Rusya'nın Bryansk Bölgesi Valisi Aleksandr Bogomaz, Telegram kanalından yaptığı paylaşımda, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin Bryansk bölgesine düzenlediği İHA saldırısı sırasında bölgeye bağlı Starodub ilçesi belediye başkanı Aleksandr Podolniy, şoförü ve bir itfaye personelinin yaralandığını belirtti.
Ukrayna ordusunun Kurkoviçi köyüne düzenlediği İHA saldırısının ardından olay yerine giden belediye başkanının buraya yönelik ikinci İHA saldırısında yaralandığı bilgisini paylaşan Bogomaz, “İHA saldırısı ve patlayıcı mühimmat atılması sonucu bir konut binası alev aldı. Belediye Başkanı Aleksandr Podolniy ve acil müdahale ekipleri olay yerine gitti. Ukraynalı teröristler, Podolniy ve kurtarma ekiplerinin bölge sakinlerine yardım sağladığı sırada yerleşim yerine yeniden saldırdı” ifadelerini kullandı
Bogomaz, saldırı sırasında yaralanan belediye başkanı, şoförü ve itfaiye personelinin gerekli tıbbi müdahalenin yapıldığı bölge hastanesine kaldırıldığını kaydetti.
Ukrayna krizi
Rus ordusu, Ukrayna'nın Hmelnitsk Bölgesi'ni vurdu: 'SSCB döneminden kalma nükleer silah depoları imha edildi'
Yorum yaz