TÜRKİYE

Ahmet Hakan: Restoranın ortasına yatak seren adamla tatile çıkılır, ortak olunur, okey oynanır

Cenk Bilge, Antalya'da kaldığı otelde klimasının bozulması ve uyarılarına rağmen ilgilenilmemesi üzerine restorana yatağıyla inerek durumu protesto etti. Ahmet Hakan, "Restoranın ortasına yatak seren adamla tatile çıkılır, ortak olunur, okey oynanır" dedi.
Sitede oku
Tatil için geldiği Antalya'daki 5 yıldızlı otelde odasının klimasının çalışmadığını ve çözüm bulunamadığını iddia eden adam, odasındaki yatağını restorana taşıyıp yere serip yattı.
Görüntüleri sosyal medyadan paylaşan tatilci, defalarca otel yetkililerinden yardım istemesine rağmen klimanın düzeltilmediğini söyledi.
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Cenk Bilge isimli bir vatandaşımız, Antalya Belek’te 5 yıldızlı bir otelde tatil yapıyormuş. Odasındaki klima bozulmuş. Görevlilere durumu bildirmiş. Bakmış ilgilenen falan yok. Hemen şu eylemi yapmaya karar vermiş: Otelin restoranının boş alanına yatağını serip uzanmış. Sonuç? Klima sorunu bir saat içinde çözülmüş." dedi ve şunları ekledi:
"Öfkeyi kontrol ederek zekice bir buluşla negatif durumu anında pozitife çevirmek. Her babayiğidin yapabileceği bir şey değildir bu. Bu vatandaşımızla... Tatile çıkılır. Ortak olunur. Okey oynanır. Maça gidilir. Organizasyon yapılır. Mavra çevrilir."
EKONOMİ
Oteller boş kalınca fiyatlar kırıldı: Yüzde 50'ye varan indirim var
Yorum yaz