YAŞAM

Çeşme'de bir mağazadan hırsızlık yapan turist mail atarak özür diledi: 'Evrenden intikam almak için'

İzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı bir turist mağazaya attığı mail ile özür dileyerek çaldığı elbisenin parasını da gönderdi. Turist mağaza sahibine 'evrenden intikam almak için' böyle bir şey yaptığını belirtti.
Sitede oku
İzmir'in Çeşme'nin turistik beldesi Alaçatı'da bir elbise dükkanına giren ve Avustralya uyruklu olduğu öğrenilen kadın turist elbiseleri önce kontrol etti ve daha sonra bir elbiseyi çantasına atarak dükkandan çıktı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntünün sosyal medyada yayılmasının ardından Avustralyalı turist, pişman olarak çaldığı elbisenin parasını iş yeri sahibine gönderdi. Tatiline Yunanistan'ın Santorini Adası'nda devam ettiğini söyleyen turist, İngilizce olarak "Eğer kabul edersen işleri düzeltmek istiyorum. Çok utanıyorum. Teşekkür ederim" yazılı mail attı.

Öte yandan Avustralyalı turist, Alaçatı'da kötü anlar yaşadığını ve evrenden intikam almak için elbise çaldığını söyleyen maili de iş yeri sahibine gönderdi.
TÜRKİYE
İstanbul'da bazı ilçelerde nem oranı yüzde 95’in üzerine çıktı, iki ilçede yüzde 99 oldu
Yorum yaz