SPOR

Ali Koç ve Selahattin Baki şüpheli olarak ifadeye çağrıldı

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturmada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki 'şüpheli' olarak ifadeye çağrıldı.
Sitede oku
İstanbul Başsavcılığı, 19 Mayıs'ta RAMS Park'ta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darbedilmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Ali Koç ve Selahattin Baki'nin şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldığı açıklandı.

İfade i̇şlemleri i̇çin adliyeye gidecekler

Ali Koç ve Selahattin Baki'nin bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifade vermeleri bekleniyor. İstanbul Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darbedildiği olayların tüm detayları inceleniyor.
Soruşturma kapsamında daha önce Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ifade vermişti. Bu üç şüpheli, İstanbul Adliyesi'nde Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifadeleri alındıktan sonra, adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Şüphelilere yurt dışına çıkış yasağı ve ayda iki kez karakola imza atma şeklinde adli kontrol tedbirleri uygulanmıştı.
SPOR
UEFA'nın resmi sitesinde Türkiye'ye 'büyük ayıp': Tepkiler çığ gibi büyüyor
Yorum yaz