SPOR

Tarihi tekerrür: Bayern Münih Ibrahimovic'i açıkladı

Bundesliga devi Bayern Münih, 18 yaşındaki genç yetenek Arijon Ibrahimovic ile 2027 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzaladı. Alman kulübü, geleceğe yönelik yatırımlarını sürdürerek kadrosunu genç oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor.
Sitede oku
Bayern Münih, 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Arijon Ibrahimovic ile 2027 yılına kadar sürecek 3 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını resmen duyurdu. Genç yetenek, imza töreninde yaptığı açıklamada, Bayern Münih'le sözleşme imzalamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bu açıklama sonrası Ibrahimovic isminin sahalara geri dönmesi tarihi tekerrür olarak manşetlere taşındı.

Zlatan Ibrahimovic ile akraba değil ama en büyük fanı

Arijon Ibrahimovic'in, İsveçli futbol efsanesi Zlatan Ibrahimovic ile herhangi bir akrabalık bağı bulunmuyor. Ancak genç oyuncu, Zlatan Ibrahimovic'e büyük bir hayranlık duyması ile biliniyor.

Geçen sezon performansı

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A ekibi Frosinone'ye kiralanan Arijon Ibrahimovic, 20 maçta forma giydi. Genç sol kanat, bu maçlarda 3 gol atarak ve 2 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.
SPOR
A Milli Takım'a kötü haber: Ceza aldılar, Hollanda ile oynanacak çeyrek finalde olmayacaklar
Yorum yaz