SPOR

Hollanda'dan Ferdi Kadıoğlu'ya övgü: 'Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından biri'

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekti.
Sitede oku
EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. Hollanda basınından Vincent Schildkamp, Kadıoğlu için "EURO 2024'te mükemmel bir performans sergiliyor. Onun bu gelişimi hoşuna gidiyor. Fenerbahçe'nin de tartışmasız en iyi oyuncularından biri" dedi.
ESPN Hollanda'da yayın yapan spor kanalında, EURO 2024'ün en dikkat çeken oyuncularından biri olarak Ferdi Kadıoğlu gösterildi. Programda yorum yapan ünlü gazeteci Jan Joost van Gangelen, Kadıoğlu hakkında, "Gerçekten çok büyük bir futbolcu oldu. Hollanda'dayken çocuk saçları ve sivilceleri olan biriydi, şimdi gerçek bir adam oldu. Çok büyük bir yıldız haline geldi ve çok da hızlı bir oyuncu oldu" şeklinde konuştu.

'Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından'

Programdaki bir diğer yorumcu Vincent Schildkamp ise, "Hollanda'dan ayrıldıktan sonra hızlı bir şekilde gözden düşmüştü ancak sonra kendini geliştirdi. EURO 2024'te mükemmel bir performans sergiliyor. Onun bu gelişimi hoşuna gidiyor. Fenerbahçe'nin de tartışmasız en iyi oyuncularından biri" ifadelerini kullandı.
Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 50 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.
SPOR
TFF'den altı futbol kulübüne daha ulusal lisans
Yorum yaz