DÜNYA

Putin’in katılımıyla gerçekleştirilecek SPIEF genel oturumunun moderatörü tanınmış bir kişi olacak

Rusya Devlet Başkanlığı Müşaviri Anton Kobyakov, Rusya lideri Vladimir Putin’in katılımıyla gerçekleştirilecek SPIEF 2024 genel oturumunun moderatörünün uluslararası ilişkilere hakim, herkesçe tanınmış bir kişi olacağını belirtti.
Sitede oku
Rusya Devlet Başkanlığı Müşaviri ve St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu (SPIEF) 2024 Organizasyon Komitesi Sorumlu Sekreteri Anton Kobyakov, Sputnik’e demecinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımıyla gerçekleştirilecek SPIEF genel oturumunun moderatörünün uluslararası ilişkilerin içinde olan, herkesçe tanınmış bir kişi olacağını söyledi.
SPIEF genel oturumunun moderatörlük görevini üstlenecek kişi ile ilgili bilgi paylaşan Kobyakov, “Uluslararası ilişkiler konularının içinde olan, herkesçe tanınan ilginç bir kişi olacak” ifadelerini kullandı.

Kobyakov, Sputnik Telegram kanalının yöneticisi olmayı denedi

Sputnik Telegram kanalının yöneticisi olmayı da deneyen Kobyakov, 3.2 milyon abonesi olan kanalda bir paylaşım yayınlayarak, SPIEF 2024 genel oturumunun moderatörünün adının Perşembe günü açıklanacağı bilgisini verdi.
Ardından Kobyakov’a Rossiya Segodnya Medya Grubu diploması takdim edildi.
YAŞAM
SPIEF 2024'te imzalanacak anlaşmalarla yeni bir rekor kırılması bekleniyor
Yorum yaz