DÜNYA

ABD’li gazeteci Carlson: Ukrayna önümüzdeki 50 yıl sonra yok olabilir

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdiği röportajla dünya gündemine oturan ABD’li gazeteci Tucker Carlson, ABD’nin ihaneti yüzünden Ukrayna’nın 50 yıl sonra yok olabileceğini belirtti.
Sitede oku
Tucker Carlson, New York’taki 'sus payı' davasında suçlu bulunan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr. ile röportaj yaptı. Röportajın videosu Carlson’un sosyal medya platformu X hesabında paylaşıldı.
ABD’li gazeteci, röportaj sırasında, “Onlar artık Ukrayna’daki toprakları yabancı yatırımcılara sattı. Ülkeyi üçüncü dünyadan göçmenlerle dolduracaklar. Ukrayna, 50 yıl sonra yok olacak” ifadesini kullandı.
Donald Trump Jr. da mevcut ABD yönetiminin “Ukrayna’da zafer” derken ne kastettiğini anlamadığını itiraf ederek, “Bu ne demek? Söz konusu olan Ukraynalıların ve Rusların, hepsi tamamen yok olana kadar ölümü mü?” diye sordu.

‘Zelenskiy’i, Ukrayna’nın başrahibi olarak görüyorlar’

Trump’ın oğlu, Demokratların Vladimir Zelenskiy’i ‘ilahlaştırdığını’ kaydetti.
Demokratlar Tanrıya inanmıyor. Bu yüzden onlar için Greta Thunberg iklim değişikliğinin baş rahibesi, Anthony Fauci ise bilimin efendisi. Vladimir Zelensky de bugün Ukrayna'nın baş rahibi.
Daha önce Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Ukrayna’nın sadece Batılı müttefiklerinin verdiği para sayesinde varlığını sürdürebildiğini dile getirmişti.
DÜNYA
Eski CIA uzmanı Giraldi: Biden’in Ukrayna kararı ABD’yi çatışmanın içine çekiyor
Yorum yaz