TÜRKİYE

Üsküdar Belediyesi’nden emeklilere pazar alışverişi desteği: Başvuru 15-25 mayıs tarihleri arasında

Üsküdar Belediyesi emeklilere yönelik 5 bin TL tutarında pazar alışverişi için destek uygulaması başlattı. Yıllık olarak verilecek olan 5 bin TL destek ödemesi için son başvuru tarihi ise 25 Mayıs 2024.
Sitede oku
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla daha önce duyurduğu emeklilere pazar alışverişi desteğine başvuruların bugün başladığı bilgisini verdi.
31 Mart yerel seçimleri sırasındaki vaatlerinden biri olan pazar desteğiyle ilgili Dedetaş videolu paylaşımında şunları ifade etti:
"Söz verdik, yapıyoruz. Emeklilere 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteğine başlıyoruz. Üsküdar'da özenli ve güçlü sosyal destek dönemi başlıyor."

Pazar desteğine başvuru şartları neler?

Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği başvuruları 15-25 Mayıs tarihleri arasında, Üsküdar Belediyesi internet sitesi üzerinden veya Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden bizzat yapılabilecek.
Başvuru sırasında teslim edilecek belgeler nüfus cüzdanı fotokopisi ve cep telefonu numarası; e-Devlet üzerinden alınacak belgelerse 'tapu bilgileri sorgulama, adıma tescilli araç sorgulama, emekli aylık bilgisi, ikametgah belgesi' olarak açıklandı.
2024 Türkiye yerel seçimleri
Üsküdar Belediyesi'ni kazanan Sinem Dedetaş kimdir?
Yorum yaz