POLİTİKA

'Bittik' diye feryat eden çiftçiye Özgür Özel’den cevap: Laf kesenin konusunu atlayacağım, sus

Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özgür Özel, konuşması sırasında "Bittik" diye tepki gösteren çiftçiye, "Sırası gelmeden laf kesenin konusunu atlayacağım. Şimdi arkadaşların sana hesap sorsun bakalım. Sus, sus, sus! Akışı kesenin sorununa değinmem" demesi sonrası sosyal medyada tepki çekti.
Sitede oku
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşması sırasında Dünya Çiftçi Günü'nü kutlayan Özel, salondaki çiftçilerden birinin konuşması sırasında "Bittik" demesi üzerine şu şekilde cevap verdi:
"Sırası gelmeden laf kesenin konusunu atlayacağım" diyen Özel, "Burada 6 sayfa çiftçi notu var. Şimdi arkadaşların sana hesap sorsun. Çiftçileri bu arkadaş yüzünden konuşmuyorum. Sus, sus, sus... Konuşacağız. Bu partide çiftçi dostu o kadar çok arkadaşım var ki..."
Bu konuşma sonrası Özgür Özel'e tepkiler yükseldi. Atatürk'ün "Köylü milletin efendisidir" sözlerinin hatırlatıldığı yorumlar sosyal medyada çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken,
EKONOMİ
Bugün otoyol ve köprü ücretlerine dev zam geldi: FSM ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne kadar oldu?
Yorum yaz