TÜRKİYE

Hastane tuvaletindeki çantadan gizli kamere çıktı: Yaklaşık 3-4 yıldır yaptığını itiraf etti

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletinde bırakılan çantada gizli kamera düzeneği bulundu. Yapılan araştırma sonucu gözaltına alınan şahıs hastaneye sağlık kontrolleri için sıkça geldiğini söyleyerek, yaklaşık 3-4 yıldır zaman zaman bu tarz görüntüler aldığını itiraf etti.
Sitede oku
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir hemşirenin Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletine bırakılmış olan çantayı fark edip durumu polise ihbar etmesi sonucu çantada gizli kamera düzeneği olduğu ortaya çıktı.
Polis ekipleri, içinde gizli kamera düzeneği bulunan çantayı tuvalete bırakan kişinin kimlik tespitini yaptı. Başlatılan soruşturma kapsamında çantanın sahibinin bedensel engelli 52 yaşındaki T.Ö. olduğu belirlendi. Hastaneye tekerlekli sandalyeyle sık sık gelen T.Ö. ekiplerce gözaltına alındı.
T.Ö. sorgusunda, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sıkça gittiğini, telefon kamerasını kullanmak suretiyle oluşturulan düzeneği kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır zaman zaman bu tarz görüntüler aldığını itiraf etti.
Sorgusunda bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık hali olduğunu beyan eden T.Ö., kayda aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiği yönünde savunma yaptı
Zanlı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
TÜRKİYE
Hatay'da işçi sıkıntısı: 'Yevmiyeler bin 500 TL’yi buldu'
Yorum yaz