POLİTİKA

21 ilde 'Narkoçelik-7' operasyonu: 150'den fazla gözaltı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-7' operasyonlarında 930 kilogram uyuşturucu madde ile 35 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 161 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını açıkladı.
Sitede oku
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabı X'ten güvenlik güçlerinin Narkoçelik-7 operasyonu gerçekleştirdiğini duyurdu.
Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.
Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 1200 Jandarma personelinin katılımıyla Hatay, Gaziantep, Antalya, Ağrı, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Erzincan, Diyarbakır, Ankara, Mersin, Kocaeli, Aydın, Kahramanmaraş, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Aksaray, Bingöl ve Samsun’da 'NARKOÇELİK-7' operasyonları düzenlendi.
En fazla gözaltı Aydın İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda ele geçirildi. Söz konusu operasyonda muhtelif miktarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildiğini ifade eden Yerlikaya, 85 sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.
TÜRKİYE
5 ilde operasyonu Yerlikaya duyurdu: 63 şüpheli yakalandı
Yorum yaz