https://anlatilaninotesi.com.tr/20241126/1090841101.html
Selin Yazıcı, Ebru Dönmez ve Serkan Baştımar'la Haber Masası
Selin Yazıcı, Ebru Dönmez ve Serkan Baştımar'la Haber Masası
Sputnik Türkiye
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi ve Kültürel Etkiler 26.11.2024, Sputnik Türkiye
2024-11-26T13:29+0300
2024-11-26T13:29+0300
2024-11-26T14:07+0300
https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/07e8/0b/1a/1090840969_0:3:1036:586_1920x0_80_0_0_802aa58037e102be61d0092637aa4345.jpg
Selin Yazıcı, Ebru Dönmez ve Serkan Baştımar'la Haber Masası
Sputnik Türkiye
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi ve Kültürel Etkiler
Türkiye'nin bölgelerine göre damak tadı ve yöresel yemekleri
Kahve fiyatları artıyor: İstanbul Paris'i gölgesinde bıraktı
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi ve Kültürel EtkilerTürkiye'nin bölgelerine göre damak tadı ve yöresel yemekleriKahve fiyatları artıyor: İstanbul Paris'i gölgesinde bıraktı
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2024
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
SON HABERLER
tr_TR
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/07e8/0b/1a/1090840969_126:0:910:588_1920x0_80_0_0_1367058f5cdb175c422bac2942bf8887.jpgSputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
аудио
Selin Yazıcı, Ebru Dönmez ve Serkan Baştımar'la Haber Masası
13:29 26.11.2024 (güncellendi: 14:07 26.11.2024) Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi ve Kültürel Etkiler
Türkiye'nin bölgelerine göre damak tadı ve yöresel yemekleri
Kahve fiyatları artıyor: İstanbul Paris'i gölgesinde bıraktı