Üç boyutlu yazıcı ile yemek yapma girişimlerine ilk olarak Katalonya Politeknik Üniversitesi'nde çalışırken başlayan Şirket kurucusu Giuseppe Scionti, yeni üretilen yazcılarla yenebilir sebze bifteği basılabildiğini söyledi.
Üretim sürecinde ise önce çeşitli bitkisel materyallerden bir hamur hazırlanıyor. Daha sonra bu hamur yazıcıya veriliyor. Yazıcı da "eti basıyor." Bu yöntemle saatte yüz elli gram kadar et basmak mümkün.
Scionti, ürünlerinin tadının orijinal et ve tavuktan farksız olduğunu söylüyor.
Today's #plantbased meat makers have mastered ground beef, but can they create steaks with the same texture as their animal-based counterparts? Nova Meat's @giuseppescionti is rising to the challenge — with a little help from his #3Dprinter.https://t.co/blyIErXf2v
— Good Food Institute (@GoodFoodInst) 20 Kasım 2018