TÜRKİYE

Yoğun bakımdaki Emre'yi ezen servis şoförü ikinci kez tutuklandı

Erzurum'da okul servisinden indiği sırada minibüs şoförü tarafından fark edilmeyerek ezilen Emre Kara yoğun bakımda tedavi görüyor. Emre Kara’ya çarparak yaralanmasına sebep olan araç şoförü itiraz üzerine yeniden gözaltına alındı ve tutuklandı.
Sitede oku
Erzurum’da okul servisinin altında kalan ve yoğun bakımda tedavi gören Emre Kara’ya çarpan araç şoförü yeniden gözaltına alındı ve tutuklandı.
Erzurum'da okuldan dönerken servisten inen Emre Kara'yı fark etmeyen minibüs şoförü çarparak küçük çocuğu yaralamıştı. Kazayla ilgili elde edilen yeni görüntülerde Emre Kara'nın okul servisinden indikten sonra aracın ön tarafına doğru hareket ederek evinin olduğu siteye gitmeye çalıştığı, o sırada servis aracının hareket ederek önce lastiğinin altında ezildiği, daha sonra aracın altında kaldığı belirtildi. Görüntülerde servis şoförü Bekir A.'nın olayı fark ederek aracı durdurduğu, yaralanan Emre Kara'nın yanına gittiği ve çocuğu kucaklayarak site kapısına bıraktığı görüldü.

Servis şoförü tutuklandı

Mahkeme olayın ilk anında servis şoförünü adli kontrol şartı ile serbest bırakırken itirazlar sonucu ve yeni elde edilen deliller sebebiyle, servis şoförü Bekir A.'yı tekrar tutukladı.
EKONOMİ
3 büyükşehirde okul servis ücretleri belli oldu
Yorum yaz