MULTİMEDYA

Bogotá Uluslararası Sanat Fuarı'nda farklı ülkeden sanatçılar bir araya geldi

Latin Amerika'nın önemli kültürel etkinliklerinden birisi olan Bogota Uluslararası Sanat Fuarı, Kolombiya'nın başkenti Bogota'da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, 26-29 Eylül'de Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.
Sitede oku
1 / 9

Bogota Uluslararası Sanat Fuarı, sanat galerilerini, sanatçıları ve vatandaşları kültürel ve sanatsal yenilik çerçevesiyle bir araya getirmeyi amaçlıyor.

2 / 9

Sanat Fuarı, Kolombiya'nın başkenti Bogota'da ziyaretçilerini ağırlıyor.

3 / 9

Fuar, bu yıl 70 yılı aşkın süredir sanat kariyerine devam eden 95 yaşındaki Kolombiyalı sanatçı David Manzur'a saygı temasıyla düzenlendi.

4 / 9

Almanya, Arjantin, Brezilya, Küba, Şili, ABD, Fransa gibi farklı ülkelerden sanatçı ve galeriler Uluslararası Sanat Fuarı'na katıldı.

5 / 9

Bogotá Ticaret Odası'nın sanat programı, 26-29 Eylül tarihleri ​​arasında Ágora Bogotá – Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

6 / 9

Fuarda, uzman bir komite tarafından seçilen ulusal ve uluslararası galerileri bir araya getirilerek sergileniyor.

7 / 9

Fuarda öne çıkanlar arasında; 50 yıllık deneyime sahip Ruth Benzacar (Arjantin), Latin Amerika barok imgelerinin queer bir şekilde benimsenmesini inceleyen yenilikçi bir teklif sunuyor.

8 / 9

Aninat (Şili), çağdaş sanat ve yeni medya üzerine tartışma ve düşünme için bir alan sunmakta.

9 / 9

Fuarda, Espacio Continuo, günlük yaşamı ve insan deneyimini yansıtan projeler sunarken León Tovar Gallery ve Mor Charpentier, avangart Latin Amerika sanatını ve evrensel insan temalarını inceleyen eserler sergiliyor.

Yorum yaz