MULTİMEDYA

Toronto'da 8 bin dev domino taşı düzenlenen etkinlikte devrildi

Kanada'nın Toronto kentinde gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişinin katılımıyla 8 bin devasa domino taşı devrildi.
Sitede oku
1 / 8

Station Opera House sanatçıları tarafından hazırlanan proje Kanada'nın Toronto kentinde gerçekleştirildi.

2 / 8

250 gönüllünün desteklediği ile 2.5 kilometre uzunluğunda dizilen devasa domino taşları, kamusal bir sanat projesi olarak adlandırılıyor.

3 / 8

Sanatçıların ilk Kuzey Amerika projesi olan 'dominoes', dizilen taşların rotası boyunca bir araya gelen insanların birbiriyle ortak bir deneyim yaşaması amacıyla başlatıldı.

4 / 8

Rota olarak, Toronto King West yakınlarından Canoe Landing'e ve Waterfront'a kadar, Gardiner Expressway'in de altından geçerek, The Bentway çevresindeki birden fazla mahalleyi kapsıyor.

5 / 8

Projenin, yerel halk, işletmeler ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlarla inşa edilmiş çevrenin tadını çıkarmaları ve birbirleriyle bağlantı kurmaları için paylaşılan, anlamlı bir deneyim sunması amaçlandığı bildirildi.

6 / 8

Avrupa, Avustralya ve Güney Afrika'da gerçekleşen projelerin ardından Kuzey Amerika'da gerçekleşen ilk etkinlikte şehrin bütün sakinleri sokağa çağırıldı.

7 / 8

Toronto için benzersiz ve yaratıcı bir deneyim olan projede büyük ölçüde katılım sağlandı.

8 / 8

Sokaklar, parklar ve binalar arasında, ara sıra kaybolup sonra yeniden yüzeye çıkan, bazen heykelsi performanslar için duraklayan domino hattı, şehrin eski ve yeni bölgelerinden geçti.

Yorum yaz