TÜRKİYE

Sakarya'da bir eve hortumla 10 gün boyunca su dolduruldu

Sakarya, Kaynarca ilçesinde meydana gelen olayda, bir eve bahçe hortumu sokup evin içini 10 gün boyunca suyla doldurdular. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından suyla dolan evde eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Sitede oku
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir eve kimliği belirsiz kişiler tarafından sokulan bahçe hortumu, 10 gün açık bırakıldı.
İmamlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir köy evinin elektrik borularına hortum sokup içeriye su doldurdu. Ev sahibinin Trabzon'da olması nedeniyle boş olan evde yaklaşık 10 gün boyunca çeşmenin açık kalmasıyla dolan sular, evdeki eşyaların büyük bir bölümünü kullanılmaz hale getirdi. Yaşanan durumu, ev sahibinin akrabası fark etti.
Durumu fark eden akraba kendi çabalarıyla evi temizlemeye çalıştı ve ev sahibine haber verdi. Evin içi yaklaşık 10 santimetre su dolu ve çamur haline gelmiş olduğu belirtildi.
Kişi veya kişilerin evin önündeki çeşmeyi açıp hortumu elektrik borusuna sokup su verdiği anlaşılırken hususa ilişkin inceleme başlatıldı.
EKONOMİ
Su faturasını düşürmek için yapılacak en etkili yöntemler: Evde tasarruf için neler yapılmalı?
Yorum yaz