TÜRKİYE

Geçen yıl 25 ikramiye vermişti: Ahmet Yüce, bu yıl çalışanlarına 29 ikramiye verdi

Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu sene ikramiye sayısını arttırarak çalışanlarına tam 29 ikramiye verdi. Geçen sene de 25 maaş ikramiye vererek gündeme gelen ünlü iş adamının kim olduğu ise merak konusu oldu; işte Ahmet Yüce'nin hayatı...
Sitede oku
Patronlar Dünyası'ndan gazeteci Toygun Atilla'nın haberine göre, geçen yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye vererek 'ne patronlar var dedirten' Ahmet Yüce bu yıl da çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. Verdiği bir röportajda, "Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil" diyen Yüce'nin tekrardan ikramiye verdiği öğrenildi.

Pandemi döneminde de ikramiye vermişti

15 yıldır çalışanlarına ikramiye verdiğini bilinen Yüce, pandemi sürecinde işten çıkartmaya gitmediği gibi o yıllarda da işçilerine ikramiye verdi.
Bununla birlikte, Yüce Otomotiv'in dört kez en iyi iş yeri ödülü aldığı biliniyor.

Ahmet Yüce kimdir?

İstanbul'da 1957 yılında doğan Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Lisesi'nden 1977 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, otomotiv sektöründe kariyerine başlayan Yüce 1977 yılından itibaren Orhan R. Yüce ile birlikte çalıştı. Devamında ise Türkiye'deki Alfa Romeo distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev aldı.
EKONOMİ
SSK ve Bağkur emeklilerini ilgilendiriyor: İkramiye zammı için konuşulan rakam ne?
Yorum yaz