SPOR

Manchester City şampiyonluğu kutlarken kulüp antrenörü Maresca'nın babası İstanbul'da kayboldu

Manchester City'nin antrenörü Enzo Maresca'nın babasının maçtan sonra İstanbul'da kaybolduğu ancak gece boyu yapılan aramalar sonucunda bulunduğu öğrenildi.
Sitede oku
İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde, Inter'i 1-0 yenen Manchester City, Kupa 1'de şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Ancak İngiliz takımının bu sevinci bir süreliğine gölgelendi.

Kupa sevincini yaşayamadı

NTV Spor’dan Bora Eğriçayır'ın haberine göre, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardioala'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Enzo Maresca'nın babasının final sonrası İstanbul'da kaybolduğu öğrenildi. İtalyan basınında çıkan haberlerde, oğluna destek olmak için maçı statta seyreden Maresca'nın babası Pasquale De Caro'nun bulunması için sosyal medyadan çağrı yapıldığı ve Türk polisinin devreye girdiği belirtildi.

Kamera görüntüleriyle bulundu

Gece boyu yapılan aramalarda hastanelerin yanı sıra stadyum dışındaki kameraların görüntülerinin kontrol edildiği ve bu görüntüler sayesinde Maresca'nın babasına ulaşıldığı ifade edildi. Zamanında ve sonuç veren bir müdahaleyle bulunan Pasquale De Caro'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
SPOR
İstanbul'a Şampiyonlar Ligi övgüsü: Açılış töreni, Super Bowl şovlarına göz kırpan bir gösteriydi
Yorum yaz