DÜNYA

'Lösemiye yakalandı' iddiası: Eski İtalya Başbakanı Berlusconi bir kez daha hastaneye kaldırıldı

Eski İtalya Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, bir hafta aradan sonra tekrar hastaneye kaldırıldı. İtalyan basınındaki haberlere göre 86 yaşındaki lidere lösemi teşhisi konuldu.
Sitede oku
Eski İtalya Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, bir hafta aradan sonra tekrar hastaneye kaldırıldı.
İtalyan Rainews24 kanalının haberine göre, 86 yaşındaki Berlusconi, kardiyovasküler sorunlar sebebiyle bu sabah Milano'daki San Raffaele hastanesinde tedavi altına alındı.
Berlusconi'nin kalp-damar cerrahinin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü, durumunun stabil olduğu ifade edildi.
İtalyan ANSA ajansının güvenilir kaynaklarına dayandırdığı haberinde de lidere lösemi (kan kanseri) teşhisi konulduğu ve buna uygun olarak kemoterapiye başlandığı iddia edildi.
Berlusconi, 27 Mart'ta kontrol amacıyla San Raffaele Hastanesine kaldırılmış, üç günün ardından 30 Mart'ta taburcu edilmişti.
Deneyimli İtalyan politikacı, Ocak 2022'de de San Raffaele Hastanesi'ne yatmış ve kontroller için 8 gün hastanede kalmıştı.
DÜNYA
Berlusconi hastaneye kaldırıldı
İtalya'da 1994-2011 yıllarında toplamda en uzun süre başbakanlık yapan isim olan Berlusconi, Eylül 2020'de Kovid-19'a yakalanmış, iki haftalık zorlu tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu.
Berlusconi, hastane çıkışında "Bu sefer de atlatmayı başardım" yorumunu yapmıştı.
Yorum yaz