'Öztürk Yılmaz'ın CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine kapasitesi yetmiyordu'

Söylemesi Bizden programında konuşan Yavuz Oğhan, CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "15 Temmuz'da tüydün" sözlerine ilişkin, "CHP'den gideceği belliydi, kapasitesi yetmiyordu" dedi.
Sitede oku

RS FM'de pazartesi ve çarşamba günleri yayınlanan Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'la 'Söylemesi Bizden' programının gündemi, 'Ezan Türkçe olsun' dedikten sonra CHP'den ihraç edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "15 Temmuz'da tüydün" sözleriydi.

Partisinden ihraç edilen CHP'li Yılmaz: Beni ihraç edenleri de millet ihraç edecek
Yavuz Oğhan, Öztürk Yılmaz'ın CHP'de Dışişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken kapasite sorunu yaşadığını savunarak, "MYK'da Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaparken, emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz de MYK'ya girdi. Ama o süreçte arıza çıkarmaya başladı. Çünkü gideceği belliydi, kapasitesi yetmiyordu" dedi.

SAYMAZ: İHSAN ÖZKES GİBİ SİLİNİR GİDER

Öztürk Yılmaz CHP'den ihraç edildi
İsmail Saymaz ise, Öztürk Yılmaz'ın Cumhurbaşkanı aday adayı olduktan sonra yine de milletvekili yapıldığına dikkat çekerek, "Karşımıza birden bire Genel Başkan adayı olarak çıktı. Milletvekili olur olmaz, partisine yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı ve Türkçe ezan meselesini açtı. Yetmedi Kılıçdaroğlu'na hakaret etti. Partiden de atıldı. Şimdi iktidarın da hoş karşılayacağı, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Bu yoldan daha önce eski bir müftü geçti zaten. Öztürk Yılmaz'dan da daha güçlüydü. PM'de en çok oyu almıştı. Ama birden bire silindi gitti. Öztürk Yılmaz'ın da olacağı bu" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz