Beki: Nasıl olsa Google'a idiot yazınca ilk başta Trump çıkıyor, sıra başkasına gelmiyor, gölgesinde geçinip gidiyorlar

Söylemesi Bizden programında konuşan Akif Beki, Fransa'daki Sarı Yelekliler eylemlerine ilişkin spekülatif yorumları eleştirerek, "Trump'ın gölgesinde geçinip gidiyorlar. Nasıl olsa Google'a idiot yazınca ilk başta Trump çıkıyor, sıra başkasına gelmiyor" dedi.
Sitede oku

ABD Kongresi'nde Google CEO'suna soruldu: Neden 'aptal' araması yapılınca Trump'ın fotoğrafı çıkıyor?
RS FM'de pazartesi ve çarşamba günleri yayınlanan Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'la 'Söylemesi Bizden' programının gündemi, Fransa'da yaşanan Sarı Yelekliler eylemleriydi.

'DİKTATÖR DEDİĞİ İÇİN TUTUKLANAN OLMADI'

Akif Beki, "Macron'a diktatör diyerek yürüyenler vardı ama diktatör dediği için tutuklanan olmadı" ifadeleriyle sözlerine başlarken, Yavuz Oğhan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin "Büyük Birlik Partisi'nin Genel Başkanı Mustafa Destici, bu kadar insanda sarı yelek bulunmasının şaşırtıcı olduğunu söyledi" dedi.

'SARI YELEK HER ARABADA BULUNMAK ZORUNDA'

Google'da 'ahmak' görmek isteyen, karşısında Trump'ı buluyor
Akif Beki, Destici'nin sözlerine ilişkin "Çok şaşırtıcı. Çünkü hepsi arabasının bagajında bulundurmak zorunda. Arabada ehliyetsiz ruhsatsız yakalanmak gibi bir şey" yorumunu yaparken, Yavuz Oğhan ise spekülasyon merakını eleştirerek "Her arabada olması gereken bir sarı yeleği o kadar insanda nasıl bulunduğunu sorgulayan ve buradan spekülasyon yaratmayı başarabilen insanlarımız var" dedi.

'NASIL OLSA İDİOT YAZINCA SIRA TRUMP'TAN BAŞKASINA GELMİYOR'

Beki, Sarı Yelekliler ile ilgili spekülatif yorumlara dair, "Trump'ın gölgesinde geçinip gidiyorlar. Nasıl olsa Google'a idiot yazınca ilk başta Trump çıkıyor, sıra başkasına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz