00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
HABERLER
07:00
5 dk
HABERLER
09:00
6 dk
HABERLER
11:00
4 dk
HABERLER
12:01
5 dk
YAPAY ZEKA GÜNLÜĞÜ
14:05
54 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:30
3 dk
HABERLER
19:00
14 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
07:00
1 dk
SEYİR HALİ
Ali Çağatay'la Seyir Hali
07:01
119 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
09:00
1 dk
YERİ VE ZAMANI
Güçlü Özgan'la Yeri ve Zamanı
09:05
115 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
11:00
1 dk
DÜNYA HABERİ
Dünyadan öne çıkan başlıklar
11:06
22 dk
PARANIN HAREKETİ
Ekonomide neler oluyor?
11:21
20 dk
ENERJİNİN SEYRİ
Enerji sektöründe öne çıkan başlıklar
11:45
20 dk
GÜN ORTASI
Okan Aslan'la Gün Ortası
12:05
85 dk
HABER MASASI
Selin Yazıcı, Ebru Dönmez ve Serkan Baştımar'la Haber Masası
13:30
35 dk
HAFTANIN KEYFİ
Serhat Ayan'la Haftanın Keyfi
14:05
55 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
15:00
1 dk
ÇALIŞMA HAYATIM
Melis Elmen'le Çalışma Hayatım
15:05
55 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
16:00
1 dk
EKSEN
Ceyda Karan'la Eksen
16:01
89 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
17:30
1 dk
YOL ARKADAŞI
Mustafa Hoş'la Yol Arkadaşı
17:33
87 dk
HABERLER
Saat başı başlıkları
19:00
1 dk
BÖLGENİN KALBİ
Ceyhun Bozkurt'la Bölgenin Kalbi
19:05
84 dk
DünBugün
Geri dön
Adana107.4
Adana107.4
Ankara96.2
Antalya104.8
Bursa101.4
Çanakkale107.2
Diyarbakır89.6
Gaziantep104.3
Hatay106.1
İstanbul97.8
İzmir91.0
Kahramanmaraş92.3
Kayseri105.5
Kocaeli90.2
Konya88.6
Malatya106.0
Manisa101.0
Mardin92.2
Ordu99.6
Sakarya90.2
Samsun107.7
Sivas104.2
Şanlıurfa95.3
Trabzon102.4
Van88.0
Yılın Astronomi Fotoğrafçısı Yarışmasının finalistleri - Sputnik Türkiye, 1920
MULTİMEDYA
Politika, uluslararası ilişkiler, bilim, magazin, tarih, sanat gibi farklı alanlarda hazırlanan fotoğraf galerisi, video galerisi, infografik, hareketli grafik ve karikatürler.

'Turkish Pizza' etli ekmek, gribin doğal ilacı beyran ve tepsi mantısıyla Türk Mutfağı Haftası

Abone ol
Türk mutfağı, sahip olduğu kadim ve sürdürülebilir mutfak kültürü ve çeşitli ürünlerle bezenmiş bereketli sofrasını 21-27 Mayıs tarihleri arasında dünya ile paylaşıyor.
© AATürk yemek kültürünün tanıtımını ve korunmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerde Türk yemekleri, malzemeleri, pişirme teknikleri ve sunumları hakkında bilgi veriliyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
1/12
Türk yemek kültürünün tanıtımını ve korunmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerde Türk yemekleri, malzemeleri, pişirme teknikleri ve sunumları hakkında bilgi veriliyor.
© AATürk Mutfağı Haftası kapsamında kültürü ve tarihi ile arasında sıkı bir bağ bulunan Türk yemekleri tanıtılırken bir taraftan Türk mutfağının tarihi ve kültürel önemi vurgulanıyor, bir taraftan da eşsiz lezzetlerin, kendine has sunum teknikleri ile servis edilmesi gastronomi turizmine de önemli bir katkı sağlıyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
2/12
Türk Mutfağı Haftası kapsamında kültürü ve tarihi ile arasında sıkı bir bağ bulunan Türk yemekleri tanıtılırken bir taraftan Türk mutfağının tarihi ve kültürel önemi vurgulanıyor, bir taraftan da eşsiz lezzetlerin, kendine has sunum teknikleri ile servis edilmesi gastronomi turizmine de önemli bir katkı sağlıyor.
© AAEşsiz lezzetlerin, kendine has sunum teknikleri ile servis edilmesi gastronomi turizmine de önemli bir katkı sağlıyor. Bursa yıllardır konuklarını dünyaca ünlü 'İskender Kebabı' ile ağırlıyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
3/12
Eşsiz lezzetlerin, kendine has sunum teknikleri ile servis edilmesi gastronomi turizmine de önemli bir katkı sağlıyor. Bursa yıllardır konuklarını dünyaca ünlü 'İskender Kebabı' ile ağırlıyor.
© AAYabancı turistlerin 'Turkish Pizza' olarak adlandırdıkları Konya`nın geleneksel damak tadı etli ekmek, yöresel mutfaktaki tahtını korumaya devam ediyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
4/12
Yabancı turistlerin 'Turkish Pizza' olarak adlandırdıkları Konya`nın geleneksel damak tadı etli ekmek, yöresel mutfaktaki tahtını korumaya devam ediyor.
Hatay mutfağının tescilli lezzetlerinden künefe yıllardır sofraları süslemeye devam ediyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
5/12
Hatay mutfağının tescilli lezzetlerinden künefe yıllardır sofraları süslemeye devam ediyor.
© AABursa`nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen 17. Kadırga Şenlikleri`nde noter huzurunda gerçekleştirilen 68 kadının aynı anda mıhlama pişirerek rekor denemesi ile Guinness Rekorlar Kitabı başvuru yapıldı.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
6/12
Bursa`nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen 17. Kadırga Şenlikleri`nde noter huzurunda gerçekleştirilen 68 kadının aynı anda mıhlama pişirerek rekor denemesi ile Guinness Rekorlar Kitabı başvuru yapıldı.
© AAGaziantepli hünerli ustalarının elinden Antep fıstığıyla da süslenerek hazırlanan Sütlü Zerde, damaklarda eşsiz tat bırakıyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
7/12
Gaziantepli hünerli ustalarının elinden Antep fıstığıyla da süslenerek hazırlanan Sütlü Zerde, damaklarda eşsiz tat bırakıyor.
© AAKayseri`nin yöresel yemeği tepsi mantısı yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmeye devam ediyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
8/12
Kayseri`nin yöresel yemeği tepsi mantısı yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmeye devam ediyor.
© AAEvliya Çelebi`nin Seyahatnamesi`nde andığı Kayseri pastırması, kente gelenlerin hem tattığı hem de yanlarında götürdüğü lezzetlerin başında geliyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
9/12
Evliya Çelebi`nin Seyahatnamesi`nde andığı Kayseri pastırması, kente gelenlerin hem tattığı hem de yanlarında götürdüğü lezzetlerin başında geliyor.
© AAYüksek harlı ateşte pişirilmesinin yanı sıra içindeki kuzu eti, sirkesi, baharatı ve bol sarımsağı nedeniyle 'İçen hasta olmaz' denilen beyran, Gaziantep kahvaltılarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
10/12
Yüksek harlı ateşte pişirilmesinin yanı sıra içindeki kuzu eti, sirkesi, baharatı ve bol sarımsağı nedeniyle 'İçen hasta olmaz' denilen beyran, Gaziantep kahvaltılarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
© AAKuzey Makedonya`da, Türkiye`nin Üsküp Büyükelçiliği ev sahipliğinde yapılan 'Türk Mutfağı Haftası' kapsamında seçkin lezzetler ve geleneksel tatların tanıtıldığı programda konuklara mercimek köftesi ikram edildi.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
11/12
Kuzey Makedonya`da, Türkiye`nin Üsküp Büyükelçiliği ev sahipliğinde yapılan 'Türk Mutfağı Haftası' kapsamında seçkin lezzetler ve geleneksel tatların tanıtıldığı programda konuklara mercimek köftesi ikram edildi.
© AA Türkiye’nin Viyana Büyükelçiliği'nce Türk Mutfağı Haftası kapsamında, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay’ın birbirinden güzel lezzetleri tanıtıldı. Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun’un eşi Azize Ceyhun tarafından tertiplenen etkinlikte, çok sayıda ülkeden diplomat, hem Hatay’ın lezzetlerini tatma hem de yapma imkanı buldu.
Türk mutfağı - Sputnik Türkiye
12/12
Türkiye’nin Viyana Büyükelçiliği'nce Türk Mutfağı Haftası kapsamında, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay’ın birbirinden güzel lezzetleri tanıtıldı. Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun’un eşi Azize Ceyhun tarafından tertiplenen etkinlikte, çok sayıda ülkeden diplomat, hem Hatay’ın lezzetlerini tatma hem de yapma imkanı buldu.
Haber akışı
0
Tartışmaya katılmak için
giriş yapın ya da kayıt olun
loader
Sohbetler
Заголовок открываемого материала