Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında Milor, sabah kahvaltılarında cappuccino’nun yanında kruvasan yemekten ne kadar hoşlandığından ancak Türkiye’de bu ikisini de güzel yapan bir yer bulmanın zorluğundan bahsetti ve İstanbul’da yeni açılan bir mekanı okuyucularına önerdi.
Sonrasında köşe yazısını Twitter’dan da paylaşan Milor, gelen yorumların ardından da şunları söyledi:
“Arkadaşlar tamam siz de trolleyerek görevinizi yapıyorsunuz farkındayım ama ben de işim gereği kruvasanın dünyadaki iyi örneklerini belirterek karşılaştırmak zorundayım. Kruvasana Kuru Hasan diyemem. Beni de anlayın lütfen”.
Arkadaşlar tamam siz de trolleyerek görevinizi yapıyorsunuz farkındayım ama ben de işim gereği kruvasanın dünyadaki iyi örneklerini belirterek karşılaştırmak zorundayım. Kruvasana Kuru Hasan diyemem. Beni de anlayın lütfen
— Vedat Milor (@vedatmilor) 22 Haziran 2019